Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пасічний В. М. 
М’ясомісткі продукти з буряковим барвником / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11
  Повний текст PDF - 132.931 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Тимошенко І.
  • Дубковецький І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. М’ясомісткі продукти з буряковим барвником / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Дубковецький Ігор Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського