Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Мусій Л. Я. 
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_10
  Повний текст PDF - 153.79 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мусій Л.
  • Цісарик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мусій Л. Я. Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мусій Любов Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського