Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Білько М. В. 
Дослідження впливу іонів заліза на якість рожевих столових матеріалів / М. В. Білько, Н. Я. Гречко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_8
  Повний текст PDF - 272.959 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білько М.
  • Гречко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білько М. В. Дослідження впливу іонів заліза на якість рожевих столових матеріалів / М. В. Білько, Н. Я. Гречко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білько Марина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського