Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кишенько І. В. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас / І. В. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кишенько І. В. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас / І. В. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |