Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Кишенько І. В. 
Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас / І. В. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_7
  Повний текст PDF - 691.106 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кишенько І.
  • Топчій О.
  • Крижова Ю.
  • Рибачук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кишенько І. В. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас / І. В. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Топчій Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського