Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Воловик Т. М. 
Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_6
  Повний текст PDF - 325.992 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Воловик Т.
  • Капрельянц Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Воловик Т. М. Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур / Т. М. Воловик, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського