Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Д’яконова А. К. 
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3
  Повний текст PDF - 304.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Д’яконова А.
  • Нестеренко. В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Д’яконова А. К. Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського