Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Д’яконова А. К. Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Д’яконова А. К. Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |