Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Терзіев С. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави / С. Г. Терзіев, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвська, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 85-88 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Терзіев С. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави / С. Г. Терзіев, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвська, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 85-88 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |