Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Терзіев С. Г. 
Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави / С. Г. Терзіев, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвська, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 85-88 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_19
  Повний текст PDF - 292.304 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терзіев С.
  • Ружицька Н.
  • Макієвська Т.
  • Бурдо О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терзіев С. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави / С. Г. Терзіев, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвська, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 85-88 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ружицька Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Макієвська Тетяна Леонідівна (технічні науки)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського