Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Калмикова І. С. 
Технологічна оцінка винограду сорту Шкода та вибір напрямку його використання / І. С. Калмикова, І. А. Ковальова, Л. В. Герус, М. Г. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_15
  Повний текст PDF - 244.304 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калмикова І.
  • Ковальова І.
  • Герус Л.
  • Федоренко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калмикова І. С. Технологічна оцінка винограду сорту Шкода та вибір напрямку його використання / І. С. Калмикова, І. А. Ковальова, Л. В. Герус, М. Г. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калмикова Ірина Семенівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського