Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дьяков О. В. 
Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю / О. В. Дьяков, С. О. Белінська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 58-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_14
  Повний текст PDF - 183.777 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьяков О.
  • Белінська С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьяков О. В. Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю / О. В. Дьяков, С. О. Белінська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 58-61 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дьяков Олександр Вікторович (технічні науки)
  • Белінська Світлана Омельянівна (технічні науки)
  • Белінська Світлана Омелянівна (1964–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського