Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко О. Б. 
Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння / О. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_13
  Повний текст PDF - 252.588 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.
  • Гураль Л.
  • Древова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. Б. Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння / О. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Древова Світлана Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського