Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ткаченко О. Б. Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння / О. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко О. Б. Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння / О. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |