Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Прибильський В. Л. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Прибильський В. Л. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |