Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Прибильський В. Л. 
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_12
  Повний текст PDF - 255.831 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прибильський В.
  • Мельник І.
  • Омельчук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прибильський В. Л. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, І. В. Мельник, С. В. Омельчук // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прибильський Віталій Леонідович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського