Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Скрипніченко Д. М. 
Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту CHY-MAX у виробництві м’яких пробіотичних сирів / Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_8
  Повний текст PDF - 427.162 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скрипніченко Д.
  • Ткаченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скрипніченко Д. М. Обгрунтування раціонального вмісту молокозсідального ферменту CHY-MAX у виробництві м’яких пробіотичних сирів / Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скрипніченко Дмитро Михайлович (технічні науки)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Ткаченко Микола Адамович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського