Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Корзун В. Н. 
Масова концентрація йоду в овочево-сирних пастах / В. Н. Корзун, К. В. Паламарек // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_5
  Повний текст PDF - 335.334 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Паламарек К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Н. Масова концентрація йоду в овочево-сирних пастах / В. Н. Корзун, К. В. Паламарек // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Паламарек Каріна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського