Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коваленко О. О. Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильський // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко О. О. Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильський // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |