Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Мардар М. Р. 
Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених / М. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_15
  Повний текст PDF - 343.773 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мардар М.
  • Памбук С.
  • Ляшенко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мардар М. Р. Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених / М. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Памбук Світлана Андріївна (технічні науки)
  • Ляшенко Юрій Олексійович (1964–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського