Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Поліщук Г. Є. 
Features of ice-cream foam structure formation / Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_14
  Повний текст PDF - 754.816 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук Г.
  • Іванов С.
  • Бреус Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук Г. Є. Features of ice-cream foam structure formation / Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  • Бреус Наталія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського