Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ткаченко Н. А. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко Н. А. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |