Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Красіна І. Б. 
Дослідження реологічних властивостей жувальних цукерок на ізомальтулозі / І. Б. Красіна, А. Н. Куракіна, З. А. Баранова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_9
  Повний текст PDF - 427.906 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Красіна І.
  • Куракіна А.
  • Баранова З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Красіна І. Б. Дослідження реологічних властивостей жувальних цукерок на ізомальтулозі / І. Б. Красіна, А. Н. Куракіна, З. А. Баранова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського