Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Лебеденко Т. Є. Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Технологічні та медико-біологічні аспекти / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебеденко Т. Є. Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Технологічні та медико-біологічні аспекти / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |