Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Красіна І. Б. Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон / І. Б. Красіна, Т. С. Хандамова, Ю. Н. Ткачова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Красіна І. Б. Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон / І. Б. Красіна, Т. С. Хандамова, Ю. Н. Ткачова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |