Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Красіна І. Б. 
Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон / І. Б. Красіна, Т. С. Хандамова, Ю. Н. Ткачова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_4
  Повний текст PDF - 436.496 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Красіна І.
  • Хандамова Т.
  • Ткачова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Красіна І. Б. Розробка технології функціонального бісквіту з використанням харчових волокон / І. Б. Красіна, Т. С. Хандамова, Ю. Н. Ткачова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського