Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Тележенко Л. М. Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тележенко Л. М. Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |