Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Тележенко Л. М. 
Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_3
  Повний текст PDF - 428.246 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Кашкано М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Вплив інгредієнтного складу та технології виготовлення на формування якості круп’яних запіканок / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Кашкано Мар'яна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського