Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Симоненко Ю. М. 
Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі / Ю. М. Симоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_23
  Повний текст PDF - 887.646 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Симоненко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Симоненко Ю. М. Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі / Ю. М. Симоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Симоненко Юрій Михайлович (1952–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського