Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Симоненко Ю. М. Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі / Ю. М. Симоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Симоненко Ю. М. Застосування інертних газів та кріогенних технологій у харчовій галузі / Ю. М. Симоненко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |