Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Щелакова Р. П. 
Використання кукурудзяного борошна при приготуванні пшеничного хліба / Р. П. Щелакова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_19
  Повний текст PDF - 482.05 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щелакова Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щелакова Р. П. Використання кукурудзяного борошна при приготуванні пшеничного хліба / Р. П. Щелакова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 83-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського