Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коркач Г. В. Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом / Г. В. Коркач, С. М. Павловський, І. О. Боровик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коркач Г. В. Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом / Г. В. Коркач, С. М. Павловський, І. О. Боровик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |