Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коркач Г. В. 
Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом / Г. В. Коркач, С. М. Павловський, І. О. Боровик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_15
  Повний текст PDF - 524.822 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач Г.
  • Павловський С.
  • Боровик І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач Г. В. Зміна структурно-реологічних властивостей зефіру з синбіотичним комплексом / Г. В. Коркач, С. М. Павловський, І. О. Боровик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Павловський Сергій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського