Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Макарова О. В. 
Використання рослинної сировини з антисептичними властивостями в технології зернового хліба / О. В. Макарова, Г. Ф. Пшенишнюк, А. В. Єгорова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_14
  Повний текст PDF - 478.681 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Макарова О.
  • Пшенишнюк Г.
  • Єгорова А.
  • Іванова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Макарова О. В. Використання рослинної сировини з антисептичними властивостями в технології зернового хліба / О. В. Макарова, Г. Ф. Пшенишнюк, А. В. Єгорова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Єгорова Антоніна Вікторівна (технічні науки)
  • Іванова Ганна Станіславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського