Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Солоницька І. В. 
Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11
  Повний текст PDF - 337.166 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солоницька І.
  • Пшенишнюк Г.
  • Битка Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солоницька І. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Солоницька Ірина Валеріївна (технічні науки)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського