Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Солоницька І. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Солоницька І. В. Структурно-механічні властивості хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Битка // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |