Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Безусов А. Т. 
Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45
  Повний текст PDF - 2.402 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Безусов А.
  • Манолі Т.
  • Памбук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Безусов А. Т. Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Манолі Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Памбук Світлана Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського