Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Безусов А. Т. Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |