Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Федоров В. Г. 
Особливості охолодження сиру під час дозрівання / В. Г. Федоров, О. І. Кепко, О. М. Скарбовійчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 114-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_36
  Повний текст PDF - 1.116 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федоров В.
  • Кепко О.
  • Скарбовійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федоров В. Г. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / В. Г. Федоров, О. І. Кепко, О. М. Скарбовійчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 114-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федоров Володимир Гаврилович (технічні науки)
  • Кепко Олег Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського