Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Безусов А. Т. 
Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв / А. Т. Безусов, Т. М. Афанасьєва, С. В. Терзі, М. Л. Марянов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_27
  Повний текст PDF - 1.486 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Безусов А.
  • Афанасьєва Т.
  • Терзі С.
  • Марянов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Безусов А. Т. Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв / А. Т. Безусов, Т. М. Афанасьєва, С. В. Терзі, М. Л. Марянов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Афанасьєва Татяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського