Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Саламатіна С. Є. 
Низькокалорійні соуси для закладів ресторанного господарства / С. Є. Саламатіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_21
  Повний текст PDF - 1.242 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Саламатіна С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Саламатіна С. Є. Низькокалорійні соуси для закладів ресторанного господарства / С. Є. Саламатіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Саламатіна Світлана Єгорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського