Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Нікіпелова О. М. 
Наукове обґрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ- та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко, Л. Б. Солодова, С. Г. Гуща // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_17
  Повний текст PDF - 2.748 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нікіпелова О.
  • Кисилевська А.
  • Ніколенко С.
  • Солодова Л.
  • Гуща С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ- та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко, Л. Б. Солодова, С. Г. Гуща // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кисилевська Альона Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського