Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ- та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко, Л. Б. Солодова, С. Г. Гуща // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ- та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко, Л. Б. Солодова, С. Г. Гуща // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |