Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Варанкіна О. О. 
Біологічна дія бета-каротину: позитивні і негативні аспекти / О. О. Варанкіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_16
  Повний текст PDF - 1.256 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Варанкіна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Варанкіна О. О. Біологічна дія бета-каротину: позитивні і негативні аспекти / О. О. Варанкіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Варанкіна Олександра Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського