Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Даниленко С. Г. 
Мікрофлора м’ясних розсолів / С. Г. Даниленко, І. В. Панасюк, Л. П. Недорізанюк // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_15
  Повний текст PDF - 1.137 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даниленко С.
  • Панасюк І.
  • Недорізанюк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даниленко С. Г. Мікрофлора м’ясних розсолів / С. Г. Даниленко, І. В. Панасюк, Л. П. Недорізанюк // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Даниленко Світлана Григорівна (технічні науки)
  • Панасюк Ігор Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського