Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Баль-Прилипко Л. В. Біотехнологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Біотехнологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |