Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Баль-Прилипко Л. В. 
Біотехнологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_14
  Повний текст PDF - 1.385 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Біотехнологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського