Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Хомич Г. П. 
Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_12
Досліджено хімічний склад ягід бузини чорної. Експериментально підтверджено наявність у її складі значної кількості біологічно активних речовин. Досліджено вплив технології переробки на якість соку з бузини чорної. Встановлено, що використання для попередньої обробки м'язги ферментативного каталізу позитивно впливає на показники якості соків з бузини чорної.
  Повний текст PDF - 1.218 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського