Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_12 Досліджено хімічний склад ягід бузини чорної. Експериментально підтверджено наявність у її складі значної кількості біологічно активних речовин. Досліджено вплив технології переробки на якість соку з бузини чорної. Встановлено, що використання для попередньої обробки м'язги ферментативного каталізу позитивно впливає на показники якості соків з бузини чорної. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |