Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Притульська Н. В 
До проблеми удосконалення класифікації продуктів для ентерального харчування / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Я. В. Купченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_5
  Повний текст PDF - 1.318 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Антюшко Д.
  • Купченко Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В До проблеми удосконалення класифікації продуктів для ентерального харчування / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Я. В. Купченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Антюшко Дмитро Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського