Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гулиев Ш. Р. 
Разработка параметров инактивации микроорганизмов в виноматериалах, обрабатывемых микроволновой энергией / Ш. Р. Гулиев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_3
  Повний текст PDF - 3.69 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гулиев Ш.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гулиев Ш. Р. Разработка параметров инактивации микроорганизмов в виноматериалах, обрабатывемых микроволновой энергией / Ш. Р. Гулиев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського