Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Осадчук І. В. 
Інформаційна підтримка контролю якості продуктів / І. В. Осадчук, С. В. Осадчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 86-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_25
  Повний текст PDF - 883.868 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осадчук І.
  • Осадчук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осадчук І. В. Інформаційна підтримка контролю якості продуктів / І. В. Осадчук, С. В. Осадчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 86-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського