Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бельтюкова С. В. Консерванты в пищевой промышленности и методы их определения / С. В. Бельтюкова, Е. О. Ливенцова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бельтюкова С. В. Консерванты в пищевой промышленности и методы их определения / С. В. Бельтюкова, Е. О. Ливенцова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |