Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бельтюкова С. В. 
Консерванты в пищевой промышленности и методы их определения / С. В. Бельтюкова, Е. О. Ливенцова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_18
  Повний текст PDF - 1.86 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бельтюкова С.
  • Ливенцова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бельтюкова С. В. Консерванты в пищевой промышленности и методы их определения / С. В. Бельтюкова, Е. О. Ливенцова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського