Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дмитренко И. М. 
Определение скорости нагрева большей и меньшей ячеек сахарозы в процессе рекристаллизации в зонах их контакта с перегретым раствором / И. М. Дмитренко, Т. М. Погорелый // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_15
  Повний текст PDF - 1.755 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дмитренко И.
  • Погорелый Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дмитренко И. М. Определение скорости нагрева большей и меньшей ячеек сахарозы в процессе рекристаллизации в зонах их контакта с перегретым раствором / И. М. Дмитренко, Т. М. Погорелый // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського