Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Танева И. Выделение и характеристика пектиновых веществ из Rosa canina L. / И. Танева, Н. Петкова, К. Добрева, И. Панчев, П. Дененев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Танева И. Выделение и характеристика пектиновых веществ из Rosa canina L. / И. Танева, Н. Петкова, К. Добрева, И. Панчев, П. Дененев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |