Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Танева И. 
Выделение и характеристика пектиновых веществ из Rosa canina L. / И. Танева, Н. Петкова, К. Добрева, И. Панчев, П. Дененев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_12
  Повний текст PDF - 1.059 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Танева И.
  • Петкова Н.
  • Добрева К.
  • Панчев И.
  • Дененев П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Танева И. Выделение и характеристика пектиновых веществ из Rosa canina L. / И. Танева, Н. Петкова, К. Добрева, И. Панчев, П. Дененев // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського