Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лызова В. Ю. 
Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас / В. Ю. Лызова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_9
  Повний текст PDF - 573.474 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лызова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лызова В. Ю. Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас / В. Ю. Лызова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського