Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Лызова В. Ю. Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас / В. Ю. Лызова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лызова В. Ю. Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас / В. Ю. Лызова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |