Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Магзумова Н. В. 
Изучение возможности применения горохового белка при производстве колбас вареной ассортиментной группы / Н. В. Магзумова, Е. Е. Малиновская, М. В. Келешян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_8
  Повний текст PDF - 446.625 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Магзумова Н.
  • Малиновская Е.
  • Келешян М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Магзумова Н. В. Изучение возможности применения горохового белка при производстве колбас вареной ассортиментной группы / Н. В. Магзумова, Е. Е. Малиновская, М. В. Келешян // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського