Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бондаренко Н. В. 
Исследование режимов тепловой обработки вареных колбас в современных термокамерах / Н. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_31
  Повний текст PDF - 710.923 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко Н. В. Исследование режимов тепловой обработки вареных колбас в современных термокамерах / Н. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондаренко Наталія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського