Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Крижська Т. А. 
Обґрунтування використання нетрадиційної сировини для виготовлення сиров’яленого суцільном’язового продукту / Т. А. Крижська, Н. Ф. Усатенко, С. Г. Даниленко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_25
  Повний текст PDF - 809.848 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крижська Т.
  • Усатенко Н.
  • Даниленко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крижська Т. А. Обґрунтування використання нетрадиційної сировини для виготовлення сиров’яленого суцільном’язового продукту / Т. А. Крижська, Н. Ф. Усатенко, С. Г. Даниленко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крижська Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Усатенко Ніна Федорівна (технічні науки)
  • Даниленко Світлана Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського