Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Cавинок О. Н. Изучение свойств свинины NOR и PSE в ходе созревания / О. Н. Cавинок, А. С. Михайлов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 59-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Cавинок О. Н. Изучение свойств свинины NOR и PSE в ходе созревания / О. Н. Cавинок, А. С. Михайлов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 59-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |