Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Cавинок О. Н. 
Изучение свойств свинины NOR и PSE в ходе созревания / О. Н. Cавинок, А. С. Михайлов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 59-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_19
  Повний текст PDF - 685.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Cавинок О.
  • Михайлов А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Cавинок О. Н. Изучение свойств свинины NOR и PSE в ходе созревания / О. Н. Cавинок, А. С. Михайлов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 59-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського