Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Боднарчук О. В. 
Вплив закваски на якісні показники кисловершкового масла / О. В. Боднарчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_14
  Повний текст PDF - 722.341 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Боднарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Боднарчук О. В. Вплив закваски на якісні показники кисловершкового масла / О. В. Боднарчук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Боднарчук Оксана Василівна (технічні науки)
  • Боднарчук Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського