Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Літвінова І. О. 
Дослідження впливу комплексної добавки "мальтовин" на функціональні властивості м’ясних модельних систем / І. О. Літвінова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_13
  Повний текст PDF - 570.129 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Літвінова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Літвінова І. О. Дослідження впливу комплексної добавки "мальтовин" на функціональні властивості м’ясних модельних систем / І. О. Літвінова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Літвінова Інна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського