Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Азарова Н. Г. Увеличение сроков хранения эмульгированных мясных изделий из мяса птицы / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова, В. М. Мирон // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Азарова Н. Г. Увеличение сроков хранения эмульгированных мясных изделий из мяса птицы / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова, В. М. Мирон // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |