Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лисицын А. Б. 
Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. Часть 2 / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Л. В. Федулова, А. Н. Макаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_10
  Повний текст PDF - 1.292 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисицын А.
  • Чернуха И.
  • Федулова Л.
  • Макаренко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисицын А. Б. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. Часть 2 / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Л. В. Федулова, А. Н. Макаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського