Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Лисицын А. Б. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. Часть 2 / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Л. В. Федулова, А. Н. Макаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисицын А. Б. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. Часть 2 / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Л. В. Федулова, А. Н. Макаренко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |